Gotuj z MasterChefem Grzegorzem Zawieruchą i Ambasadorką Akkermansii Ewą Stachowską!

Nie wiesz jak? Spokojnie. Mamy dla Ciebie wyjątkowego e-booka, który wprowadzi cię w świat posiłków sprzyjających obecności Akkermansii muciniphili w jelitach.

Musisz wiedzieć, że stosując odpowiednie produkty, możesz istotnie wpłynąć na zwiększenie ilości tej dobroczynnej bakterii w swoim organizmie.
I to się nazywa kompleksowe podejście do zdrowia!

Silne wsparcie ekspertów

Twoimi przewodnikami w budowaniu mocnej mikrobioty jelitowej będą dwa – równie mocne – nazwiska.

Grzegorz Zawierucha

Mistrz kulinarny i zwycięzca 8. edycji programu MasterChef. Uznany kucharz, dla którego gotowanie to zarówno praca, jak i hobby.  Pasjonat zdrowego odżywiania, który wydał dwie książki „Zawierucha w kuchni” oraz „Dieta faceta. Męskie zdrowie od kuchni”.

Prof. dr hab. n. med. Ewa Stachowska

Specjalistka z zakresu dietetyki, żywienia, nutrigenetyki i biochemii, z ponad 150 publikacjami naukowymi na koncie. Kieruje Zakładem Biochemii i Żywienia Człowieka na Pomorskim Uniwersytecie Medycznym w Szczecinie.  Za swoje wybitne osiągnięcia naukowe została wyróżniona Nagrodą Ministra Zdrowia.

SANPROBI PREMIUM -The Akkermansia Company

Suplement diety zawiera pasteryzowaną bakterię Akkermansia muciniphila,
która uzupełnia codzienną dietę o składniki mikrobioty jelitowej człowieka.

E-Book „Jak nakarmić własną Akkermansię”, który wspólnie napisali, składa się z sześciu części:

1. Mikrobiota w trybie healthy ageing
2. Kontroluj cukier tak jak Akkermansia
3. W zdrowym ciele zdrowe jelita
4. Akkermansia muciniphila a sprawy sercowe
5. Słodkie kilogramy
6. Odchudzać należy się z głową i… dietetykiem
Oprócz starannie opracowanych przepisów kulinarnych, znajdziesz w nim też wiele cennych informacji o działaniu Akkermansii muciniphili oraz składnikach, które wzmacniają tę bakterię. Nakarm odpowiednio swoją Akkermansię, a ona odwdzięczy Ci się po stokroć!
Podaj swój adres e-mail a my wyślemy Ci e-booka